Инвеститор : Атлантик ДООЕЛ Скопје

Локација : КП 349, КО Визбегово, Општина Бутел, Скопје

Година : 2009

Објектот претставува мешан конструктивен систем кој се состои од АБ столбови и греди и челична покривна конструкција.

Првата фаза се состои од административен дел и складишен простор на приземје при што складишниот простор зафаќа најголем дел. За лесен утовар и истовар на роба, предвидени се товарни платформи.

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

Контактирајте не користејќи ја формата подолу:

Се вчитува
Вашата порака беше испратена. Ви благодариме!