Инвеститор : Урбан Инвест Кавадарци

Локација : ул. 9ти мај бр.40, КП 11403, КО Центар 1, Општина Центар, Скопје

Година : 2013/2014

Објектот претставува АБ скелетен конструктивен систем кој се состои од подрум, прземје, четири ката и поткровје.

Во подрумското ниво е предвиден паркинг просторот до кој се доаѓа преку внатрешни скали предвидени во самиот објект, додека пристапот за возила е преку лифт-платформа.

Простор за компатибилна намена е предвиден на приземје, а влезот на објектот е на високо приземје каде се наоѓа еден стан. На сите останати катови како и на поткровјето има по два стана, а вкупно во објектот има 11 стана.

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

Контактирајте не користејќи ја формата подолу:

Се вчитува
Вашата порака беше испратена. Ви благодариме!