Инвеститор : Урбан Инвест Кавадарци

Локација : ул. Франце Прешерн бр. 64, КП 7373/1, КП 7374, Влае 1, Скопје

Година : 2013/2014

Објектот претставува АБ скелетен конструктивен систем и е составен од две ламели кои се состојат од приземје, два ката и поткровје. 

Приземјето е предвидено како отворен паркинг простор за потребите на зградата. На прв кат предвидени се 7 стана, на втор кат 6, додека во поткровјето предвидени се 3 стана.

Во објектот се пристапува преку скалишни јадра на приземјето, додека пристап за возила има од улицата.

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

Контактирајте не користејќи ја формата подолу:

Се вчитува
Вашата порака беше испратена. Ви благодариме!