Инвеститор : Катарина Златановска Попова & Урбан Инженеринг Скопје

Локација : ул. Христо Чернопеев бр. 8Б, КП 2418/1, КО Центар 2, Општина Центар, Скопје

Година : 2019/2020

Објектот претставува АБ скелетен конструктивен систем кој се состои од приземје, два ката и поткровје.

Приземјето е главно наменето за паркирање, додека двата ката и поткровјето се комплетно предвидени за домување.

Поради специфичноста на локацијата приземјето е делумно вкопано во теренот, а директниот пристап до објектот е од улицата.

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

Контактирајте не користејќи ја формата подолу:

Се вчитува
Вашата порака беше испратена. Ви благодариме!