Инвеститор : Баукоп ДООЕЛ Скопје

Локација : с. Визбегово-бб, КП 257/2, КО Визбегово, Општина Бутел, Скопје

Година : 2022/2023

Објектот претставува АБ скелетен конструктивен систем составен од приземје и кат. Најголем дел од просторот е наменет за складирање на роба.

Пристапот на објектот е овозможен преку сервисна улица на принцип влез-излез од истото место.

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

Контактирајте не користејќи ја формата подолу:

Се вчитува
Вашата порака беше испратена. Ви благодариме!